Filters
Clear filter

Kur është koha më e mirë për të marrë me qira një makinë në ?

Grafiku më poshtë tregon çmimet e makinave me qira në në varësi të muajit dhe sezonit.

Ky informacion do t'ju ndihmojë të zgjidhni një udhëtim më fitimprurës.

Përfitimet e rezervimit të një makine me qira përmes RentCarFy

 • ne ofrojmë shërbimet tona në shumë vende në Evropë dhe Azi
 • mund të rezervoni makina nga kompanitë lokale me qira nëpërmjet faqes sonë të internetit
 • çmime të ulëta: më të lira se agjencitë ndërkombëtare të qirasë
 • zgjedhje e madhe e makinave ekonomike dhe luksoze
 • paguani vetëm 15-20% përmes faqes së internetit. Bilanci është me marrjen e makinës
 • makinë me qira pa depozitë
 • anulim falas deri në 48 orë
 • dorëzimi i makinës në aeroport ose hotel
 • të gjitha makinat janë të siguruara
 • shofer i dytë në kontratë
 • pagesa me para në dorë dhe kartë krediti (Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay, American Express)
 • shërbime shtesë: ndenjëse për fëmijë, kartë SIM